Helpende hand in machinebouwland

Met meer dan 30 jaar ervaring in het out-of-the-box bedenken van kleine machines, apparaten, machine aanpassingen en productie hulpmiddelen kunnen we u zeer goed ondersteunen bij uw ontwerp of idee.

We zijn de perfecte partner als u een eigen (productie)bedrijf hebt en uw eigen machines en apparaten wil maken. Low-cost is de basis. Veiligheid staat voorop. Simpel maar doeltreffend gaat daarbij hand in hand.

Een besturing nodig voor uw apparaat? Vaak wordt de besturing overdone. Touchscreens en allerlei andere gadgets die de machine niet nodig heeft en zeer duur zijn wanneer er een defect optreed of niet meer verkrijgbaar. Oldskool drukknoppen, keuzeknoppen en lampjes, aangestuurd door bijvoorbeeld een Siemens Logo! zijn in de meeste gevallen meer dan toereikend, robuust en altijd verkrijgbaar. Zeker als u voor uw eigen productie een machine of apparaat bouwt.

Vaak is een prototype meteen het uiteindelijke productie apparaat als u voor uw eigen productie een apparaat bedenkt. Ons Willie Wortel gehalte is in ruime mate aanwezig. Technisch vernuft zit hem vaak in de eenvoud.

Daag ons uit.